KATAZHTOYMENOΣ Blog
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ

Πως να φτιάξετε ένα μπρελόκ με ανθρώπινο κεφάλι (για δολοφόνους)...

1.Παίρνουμε ένα κεφάλι. 2.Χαράζουμε το δέρμα από τη βάση του κρανίου μέχρι την κορυφή. 3.Αφαιρούμε το κρανίο από τους μυς και το δέρμα. 4.Γυρίζουμε το δέρμα και τους μυς από μέσα προς τα έξω και καθαρίζουμε το λιπώδη ιστό. 5.Ζεματίζουμε το κεφάλι σε χαμηλή φωτιά. (η δυνατή φωτιά και ο βρασμός ενδέχεται να προκαλέσουν απώλεια των τριχών.) 6.Το ζεσταίνουμε μέχρι να μικρύνει στα δύο τρίτα του φυσικού του μεγέθους. 7.Το απομακρύνουμε από τη φωτιά και ράβουμε το λαϊκό, τα μάτια και τα χείλη με φυτική κλωστή. 8.Θερμαίνουμε μίκρα βότσαλα και τα τοποθετούμε μέσα στο κεφάλι, ανακινώντας συνεχώς. 9.Όταν το κεφάλι μικρύνει αρκετά και δεν χωράει τα βότσαλα, συνεχίζουμε με καυτή άμμο. 10.Κατά τη διάρκεια της θέρμανσης κάνουμε ελαφρύ μασάζ για να μην αλλοιωθεί η αρχική του μορφή. 11.Με καυτό μαχαίρι συρρικνώνουμε τα χείλη. 12.Βάφουμε το κεφάλι με φυτικές βαφές, κατά προτίμηση μαύρου ή μπλε σκούρου χρώματος. 13.Το κρεμάμε γύρω από το λαιμό και καμαρώνουμε. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014


alt


ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ -27 ΜΑΙΟΥ- ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

alt


Ένα ασυνήθιστο για τα τοπικά σχολικά δεδομένα γεγονός συνέβη σήμερα Τετάρτη στο 4ο Λύκειο Άρτας.

Μαθήτρια της 3ης τάξης Γυμνασίου Ανέζας πήγε πρωί πρωί στο 4ο Λύκειο, όπου και έπιασε από τα μαλλιά μαθήτρια της 1ης τάξης Λυκείου, καταφέρνοντας χτυπήματα, όπως αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου μας μεταφέρουν. Όλα συνέβησαν μπροστά από το κυλικείο του σχολείου όπου η μαθήτρια του 4ου Λυκείου περίμενε στη σειρά για να αγοράσει κάτι. Χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση η μαθήτρια του Γυμνασίου Ανέζας επιτέθηκε εναντίον της μαθήτριας του Λυκείου, η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Άρτας! Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρονται δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για την υγεία της και περισσότερο παρέμεινε για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο το σοκ από τον αιφνιδιαστικό ξυλοδαρμό ήταν ορατό. Ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Δημητρίου επιβεβαίωσε το γεγονός, αναφέροντας ότι για παιδαγωγικούς καθαρά λόγους θα ληφθούν μέτρα εναντίον της μαθήτριας του γυμνασίου Ανέζας, κυρίως προς γνώση και συμμόρφωση. Το επεισόδιο, όπως διέρρευσε, αναγάγεται σε προσωπικές διαφορές.

πηγη: ταχυδρομος αρτας


Πρώτη σε βασιλικό πολτό η Άρτα

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Πρώτη σε βασιλικό πολτό η Άρτα - Χαμηλότερη φέτος η παραγωγή μελιού λόγω πρόωρης ανθοφορίας

Η Άρτα είναι η πρώτη περιοχή στη χώρα σε παραγωγή βασιλικού πολτού και σύμφωνα με τα στοιχεία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ηπείρου, τείνει να βρεθεί στην πρώτη θέση και σε ποσότητα μελιού.

Ο πρόεδρος Επαμεινώνδας Θεοδωρής, σε δηλώσεις του εξέφρασε τον φόβο ότι η φετινή χρονιά δεν θα είναι από τις καλύτερες, καθότι οι θερμές ημέρες του Φεβρουαρίου οδήγησαν τα δέντρα σε πρόωρη ανθοφορία και οι καιρικές συνθήκες του Μαρτίου που ήδη έκαναν αρκετά τσουχτερή την είσοδό του, θα την πλήξουν. Ως εκ τούτου, ο κ. Θεοδωρής εκτίμησε χαμηλότερη φέτος την παραγωγή, καθότι η περίοδος της ανοιξιάτικής ανθοφορίας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή χρονιά. «Βρισκόμαστε πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια ώστε να περάσουμε στην πρώτη θέση και στο μέλι, όμως οι φετινές συνθήκες δεν ευνοούν», εξήγησε ο ίδιος. Να σημειωθεί ότι η Άρτα βρίσκεται στην κορυφή ως προς την παραγωγή βασιλικού πολτού που φτάνει στα 500 κιλά ετησίως, με δεύτερο κατά σειρά το νομό Αχαΐας. Η πρόωρη ανθοφορία θα οδηγήσει και σε ελάχιστες ποσότητες παραγωγής γύρης, καθότι οι συνθήκες του Μαρτίου θα καταστρέψουν τους ανθούς και θα είναι λιγότερες οι πηγές παραγωγής.


[πηγη: Ταχαυδρομος Αρτας]ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (live)

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

alt

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (live)

ΕΝΑΡΞΗ 19:30

4 ΚΑΝΑΛΙΑ!


ΚΑΝΑΛΙ 1


ΚΑΝΑΛΙ 2


ΚΑΝΑΛΙ 3


ΚΑΝΑΛΙ 4


* Ο "Καταζητούμενος" δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Επτά οι Κυριακές για την Ενότητα της Άρτας

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Την απόφαση με την οποία ρυθμίζεται η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στην Π.Ε. Άρτας, υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς. Με την απόφαση δεν προβλέπεται η λειτουργία των καταστημάτων, πέραν αυτών που έχουν οριστεί με τον ισχύοντα Νόμο 4177/2013.

Αναλυτικά οι Κυριακές που ορίζονται για την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι οι εξής:

- την πρώτη Κυριακή από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου στις τακτικές εκπτώσεις


- την πρώτη Κυριακή από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου στις τακτικές εκπτώσεις
- την πρώτη Κυριακή από το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου στις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους
- την πρώτη Κυριακή από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους
- τις δύο (2) Κυριακές πριν από την ημερομηνία των Χριστουγέννων
- την Κυριακή των Βαΐων

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, σύμφωνα με τα οριζόμενα άρθρα, εντός του πλαισίου ωραρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, η διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς βρίσκεται στο τελικό στάδιο και η έκδοση των αποφάσεων αναμένεται εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας.


[epiruspost.gr]


ΑΚΤΙΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ 19 ΕΥΡΩ (AKTIO - VENICE 19 EUROS)

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Μετά την Κέρκυρα, η low cost αεροπορική εταιρία Volotea ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια απευθείας σύνδεσης του αεροδρομίου του Ακτίου με τη Βενετία τον Ιούνιο.

Στόχευση του δρομολογίου, η προσέλκυση τουριστών για το νησί της Λευκάδας, μετά από ενέργειες και επαφές με τους εκπρόσωπους της αεροπορικής εταιρίας που έκαναν τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου του νησιού αλλά και φορέων της γύρω περιοχής (Πρέβεζα, Πάργα).


alt

 

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 9 αεροπλάνα τύπου Boeing 717-200, 125 θέσεων, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα εκτελεί πτήσεις από Βενετία προς Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο, Ηράκλειο, Σκιάθο, Κω, Ρόδο και Σάμο με εισιτήρια που ξεκινούν από 19 ευρώ!

Τα δρομολόγια ξεκινούν την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 7 Σεπτεμβρίου δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Η αεροπορική εταιρεία Volotea ανήκει στην εταιρεία Alaeo, με έδρα τη Βαρκελώνη, και οι ιδρυτές της εταιρείας είναι οι ιδρυτές και της εταιρείας Vueling. Τα δρομολόγια ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου 2012 και χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας ως βάση του στόλου.

Η εταιρεία υποστηρίζεται από τρεις εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, δύο ευρωπαϊκές και μία που εδρεύει στις ΗΠΑ, έχοντας εξασφαλίσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την έναρξη των εργασιών της.
Καθοριστικής σημασίας για τη Λευκάδα

Πάντως, για τη Λευκάδα και την Πρέβεζα, η επιτυχία των δρομολογίων του 2014 θα αποτελέσουν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Λευκάδας, καθοριστικό παράγοντα για την περαιτέρω προοπτική «όχι μόνο για την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων αλλά και νέων αεροπορικών συνδέσεων (Νάπολι, Μπάρι, Παλέρμο) που έχει η εν λόγω εταιρεία με ελληνικούς προορισμούς. Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι καθοριστική όχι μόνο για την αύξηση της ιταλικής αγοράς, αλλά και για τη μελλοντική προσέλκυση άλλων αεροπορικών εταιρειών».

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των φορέων Λευκάδας, Πρέβεζας και των γύρω προορισμών του αεροδρομίου Ακτίου, στην οποία θα συζητηθεί η επιτακτική ανάγκη στήριξης της νέας αεροπορικής σύνδεσης.


[epiruspost.gr]


FACEBOOK: ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ - UNLOCK PHOTOS

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

altΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK (ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ), ΤΥΧΑΙΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ! 

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ!


Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:  


1. ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ" ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΦΙΛ.


2. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ "ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ URL ΕΙΚΟΝΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ.

                    π.χ. https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/c50.50.621.621/s160x160/1150863_1371975046065130_1714309995_n.jpg


3. ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 160Χ160/ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ URL ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..

ΔΗΛΑΔΗ https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/c50.50.621.621/s160x160/1150863_1371975046065130_1714309995_n.jpg 

ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ 1150863_1371975046065130_1714309995_n.jpg!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ!


4. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ (ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ URL) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ 1150863_1371975046065130_1714309995_n.jpg ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-cryptlife/

ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-cryptlife/1150863_1371975046065130_1714309995_n.jpg ...

ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!


Αυτοί είναι οι 10 πιο ισχυροί στρατοί στον κόσμο!

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

undefinedΟι στρατιωτικοί εξοπλισμοί είναι κάτι που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τους Ελληνες. Για λάθος λόγο. Τα χρήματα που δαπανά η χώρα μας για την ενίσχυση της αμυντικής της υπεράσπισης είναι «ψίχουλα» μπροστά σε εκείνα που ξοδεύουν οι παγκόσμιες υπερδυνάμεις.

Τo Business Insider παρουσίασε τη λίστα με τα πλήρη στοιχεία των στρατιωτικών δυνάμεων των δέκα ισχυρότερων, πιο καλά εξοπλισμένων χωρών. Ολοι μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι στην πρώτη θέση. Διαβάστε ποιοι είναι οι δέκα πιο ισχυροί στρατοί στον κόσμο

10.Βραζιλία

Κόστος: 31.576.000.000 δολάρια

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 371.199

* Διαθέσιμη δύναμη: 104.700.000

Αεροσκάφη: 822

Ναυτικός στόλος: 106

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

9.Ιταλία

Κόστος: 31.946.000.000 δολάρια

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 293.202

* Διαθέσιμη δύναμη: 25.080.000

Αεροσκάφη: 770

Ναυτικός στόλος: 179

Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

8.Νότια Κορέα

Κόστος: 28.280.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 653.000

* Διαθέσιμη δύναμη: 25.100.000

Αεροσκάφη: 871

Ναυτικός στόλος: 190

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

7.Γερμανία

Κόστος: 43.478.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 148.996

* Διαθέσιμη δύναμη: 43.620.000

Αεροσκάφη: 925

Ναυτικός στόλος: 67

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

6.Γαλλία

Κόστος: 58.244.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 362.485

* Διαθέσιμη δύναμη: 29.610.000

Αεροσκάφη: 544

Ναυτικός στόλος: 180

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

5.Μεγάλη Βρετανία

Κόστος: 57.875.170.000 δολάρια

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 224.500

* Διαθέσιμη δύναμη: 31.720.000

Αεροσκάφη: 1.412

Ναυτικός στόλος: 77

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

4.Ινδία

Κόστος: 44.282.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 1.325.000

* Διαθέσιμη δύναμη: 487.600.000

Αεροσκάφη: 1.962

Ναυτικός στόλος: 70

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

3.Κίνα

Κόστος: 129.272.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 2.285.000

* Διαθέσιμη δύναμη: 795.500.000

Αεροσκάφη: 5.048

Ναυτικός στόλος: 972

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

2.Ρωσία

Κόστος: 64.000.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 1.200.000

* Διαθέσιμη δύναμη: 75.330.000

Αεροσκάφη: 4.498

Ναυτικός στόλος: 224

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης

1.ΗΠΑ

Κόστος: 689.591.000.000

Μάχιμοι στρατιωτικοί: 1.477.896

* Διαθέσιμη δύναμη: 153.600.000

Αεροσκάφη: 15.293

Ναυτικός στόλος: 290

* Αφορά όλον τον πληθυσμό που κρίνεται μάχιμος σε περίπτωση επιστράτευσης 

- See more at: http://www.aggouria.net/2013/06/10_13.html#.UboZsufwndY


"POTAMI ART FESTIVAL 2013" ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ! ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙΙΙ!!!!

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

H Άρτα των θρύλων και των παραδόσεων γίνεται  Γ έ φ υ ρ α  πολιτισμού ενώνοντας το χθες με το σήμερα. Η ιστορία συναντά το σύγχρονο πολιτισμό  και τα σπουδαία μνημεία τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν για τέσσερις μέρες στην Άρτα και θα συναντηθούν με ντόπιους μουσικούς. 

Η μουσική και το τραγούδι θα συναντήσουν το χορό, το βιβλίο, το σινεμά.
Οι τέχνες θα ενωθούν με τον αθλητισμό.
To Μουσικό Σχολείο με νεανικά γκρουπ.
Οι πολιτιστικοί  σύλλογοι με δεξιοτέχνες τους κλαρίνου και του ρεμπέτικου.

Beach volley, beach handball, rafting, επιδείξεις 4Χ4, ποδηλατοβόλτες με κυνήγι θησαυρού και τα βράδια τα καλύτερα πάρτυ της πόλης.

Σε μια έκταση:
  • Δυο μουσικές σκηνές  
  • Camping 
  • Έκθεση Βιβλίου 
  • Κινηματογραφικές προβολές 
  • Graffiti  
Το POTAMI ART FESTIVAL είναι η πρώτη παραποτάμια διοργάνωση στην καρδιά μιας πόλης. 
Τα νερά του Άραχθου, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και η ζωή μιας πόλης όπως η Άρτα θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση. 
Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν μνημεία, αγορά, στέκια διασκέδασης.

Το παραποτάμιο πάρκο του Δήμου Αρταίων με τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία αυτής της διοργάνωσης.  Και μετά από πολλά χρόνια γίνεται η αρχή.  
Φιλοδοξούμε να το καθιερώσουμε και θα τα καταφέρουμε.  
Ήδη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της "ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α." αγκαλιάζουν και στηρίζουν.  Φορείς, σύλλογοι, ομάδες, o  κόσμος της περιοχής.
Διασκέδαση, χαρά και γιορτή, αλλά και προβολή της Άρτας.  

Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, το POTAMI ART FESTIVAL αποκτά φίλους σε όλη την Ελλάδα.
Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους τέσσερις μέρες δροσερής ανάσας, δίπλα στο ποτάμι, είναι απαραίτητες για όλους. Και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

 27 - 30 Ιουνίου εμείς θα είμαστε στο POTAMI ART FESTIVAL.  
 Εσύ; 
 Μπες στη γιορτή   

Τί συναυλίες εχει;
 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ


--Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Έρωτες Πολεμιστές 

Χρήστος Νινιός 


--Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 
Locomondo 
Γιώργος Βάνας 

--Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 
Active Member 
Manifestoπερισσοτερα ΕΔΩ


THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM CHEATS, CODES FOR PC (FREE) - ΚΩΔΙΚΟΙ

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM CHEATS, CODES FOR PC (FREE) - ΚΩΔΙΚΟΙ

FREE PLAYJump to page  Page 1 of 212»
 

Armor Duplication

At your house in Solitude use the armor stand and place any piece of apparel on the mannequin. Then immediately take it back before exiting the menu. If you now leave your house and return the armor will appear on the mannequin and it will still be in your inventory.

Thumbs
14
Added 30 Jan 2012, ID #16919, by Sanzano
 
Ask.com and get
alt
alt
 

Restock any Merchant Instantly

To instantly refresh a merchants stock and gold perform the following five steps:

1) Choose a merchant

2) Sell or buy anything

3) Save your game

4) Kill the merchant

5) Load the game

Thumbs
0
Added 30 Jan 2012, ID #16918, by Sanzano
 

Use the Sneak Roll without the Perk

Activate Sneak Mode and hold the 'Sprint' button, if you then double tap the 'Ready/Sheath' button while moving forward you will perform a forward roll. If done while moving sideways you will instead do a hop in that direction.

Thumbs
0
Added 30 Jan 2012, ID #16917, by Sanzano
 

'Do Not Delete' Chests

By playing through a lot of Skyrim, you might stumble upon an item in a shop's inventory called simply 'Do Not Delete'. It looks like a chest and, when purchased, will float in mid air. You can use it to climb to previous unreachable areas, and, if you get multiple chests, you can build some stairs!

It has been frequently reported as part of the inventory at Arcadia's Cauldron in Whiterun, though is not there all the time.

Thumbs
1
Added 20 Jan 2012, ID #16890, by MongooseGeneral
 

Unbreakable Lockpick

You can get an unbreakable lockpick during the "Darkness Returns" quest. This is part of the Thieves Guild in Riften line and if you refrain from finishing the quest once you have been given the 'Skeleton Key', you can keep it and use it to unlock doors and chests.

Thumbs
45
Added 17 Dec 2011, ID #16796, by MongooseGeneral
 

Invincible Dog Friend

When at Falkreath, speak to Lod. Once you accept the task of finding his dog, Barbas, go outside the village and you should locate it. Barbas will then lead you to the Shrin of Clavicus Vile, after which you will receive the 'A Daedra's Best Friend' quest.

Throughout this quest, the dog is invincible, must survive, and can't be killed. This means that you can use him for other tasks, and he will provide a very effective addition to your combat strategies.

Thumbs
7
Added 26 Nov 2011, ID #16748, by MongooseGeneral
 

Remove Fast Travel Weight Limit

When your hero becomes 'over-encumbered', you can't fast travel. This prevents you from pillaging treasure rich locations and just traveling back to store it.

There is a way around this issue, however. Basically you just need to buy yourself a horse. Because horses can take the extra weight, the game allows you to fast travel in this situation, regardless of your excess weight.

Thumbs
15
Added 26 Nov 2011, ID #16747, by MongooseGeneral
 

No Fall Damage

If you find yourself falling, as long as you are against a surface I.e. Falling down a steep slope, if you toggle sneak mode, this sticks you to the surface and stops you from receiving damage.

This means you can descend high areas much more easily knowing you are not going to take high damage.

Thumbs
12
Added 26 Nov 2011, ID #16746, by MongooseGeneral
 

Horse Swimming Glitch

If the water is too deep for your horse, it has to swim - and quite slowly. If you dismount the horse while in deep water, and then get back on, it should be able to effectively run through the water at high speed.

Thumbs
24
Added 26 Nov 2011, ID #16745, by MongooseGeneral
 

Easy Arrows

For an easy way to build up a supply of an arrow type, when you come across someone who is shooting arrows at a dummy target, you can pickpocket the arrows they have been using and then give them an arrow of another type - I.e. The one that you want to get a lot more of!

The NPC will then begin to use this type of arrow to shoot their target, allowing you to get them as they hit the target and build up a stash of your own in this particular variety.

Thumbs
32
Added 23 Nov 2011, ID #16733, by MongooseGeneral
 

More Console Codes

Below you will find more codes to enter into the developer console accessed using the ~ 'tilda' key:

Replace the # with the appropriate number(s):

Access All Spells: psb
Add a perk (for example, Light fingers is code 00018E6A):player.addperk ########
Add dragon souls: Player.modav Dragonsouls #
Change field of view: fov #
Change player scale with 1 as normal: player.setscale #
Change ownership of an object (target) - allows you to take items without 'stealing': Setownership
Change gender: SexChange
Completes all Quest Stages: caqs
Controls available during cinematics: enableplayercontrols
Fast travel to location: COC <location name>
Force quit the game: qqq
Free camera: tfc
Give player item (gold=0000000f, lockpicks=0000000a):player.additem [ItemNumber] #
Increase Burden by #: player.modav burden #
Increase Level: AdvancePCLevel
Increases movement speed by # percent: player.setav speedmult #
Increase skill by #: advskill <skill> #
Increase Skill Level by one: Player.IncPCS
Increase the level of a skill: AdvancePCSkill (TYPE SKILL NAME HERE) #
Kill enemy selected with arrow: Kill
Kill all enemies nearby: killall
List all commands: help
Lock item: lock (I.e. Type 'lock' followed by the difficulty level of the lock before clicking on the chest/door)
Removes all items from targetted NPC: removeallitems
Replicate items (select the item or NPC and copy the RefID):duplicateallitems
Resurrect dead target: Resurrect
Set Carry Weight: player.modav carryweight #
Set player's fame: setpcfame
Set player's infamy: setpcinfamy
Set Fatigue: player.setav Fatigue #
Set Health: player.setav Health #
Set Crime Bounty (to get people to come and attack you):player.setcrimegold #
Set Magicka: player.setav Magicka #
Set player's Level: player.setlevel #
Show Race Menu: showracemenu
Show/hide map markers (1 is on, 0 is off): tmm #
Spawn NPC (# equals NPC ID): player.placeatme #
Starts all quests (which causes problems!): saq
Teleport to quest target: movetoqt
Toggle AI Detection: TDetect
Toggle AI (freezes NPCs): TAI
Toggle Combat AI (stop AI from being able to join combat): TCAI
Toggle FOW: tfow
Toggle Grass: TG
Toggle HUD: tm
Unlock item: unlock (I.e. Type 'unlock' followed by clicking on chest/door and pressing enter) anything that may be locked by typing unlock then clicking the chest or door you want unlocked then press enter)
Visit testing hall with all items: coc qasmoke

Thumbs
156
Added 16 Nov 2011, ID #16714, by MongooseGeneral
 

Console Codes

Press the tilda key (~) to bring up the developer console, and enter the codes below:

Activate God Mode: tgm

Advance Level: advlevel

No Clip: tcl

Increase Gold: 'player.additem 000000F ?' - the ? Should be replaced with the amount of gold and the quotation marks removed.

Thumbs
29
Added 12 Nov 2011, ID #16705, by MongooseGeneral
 

Easy Illusion Leveling

To level up your Illusion skills, cast the Muffle spell as often as possible. It makes your movements quieter, and the bonus is that you can use it while walking around all the time.

You also gain general experience from doing this.

Thumbs
13
Added 12 Nov 2011, ID #16704, by MongooseGeneral
 

Mountain Climbing Glitch

Some of the mountains in Skyrim seem too high to climb up. However, if you reach a point that is too steep, turn around and jump backwards, moving all the way. So you should be looking down the mountain and jumping backwards up it.

This should allow you to reach previously inaccessible areas.

Thumbs
3
Added 12 Nov 2011, ID #16703, by MongooseGeneral
 

Infinite Storage

Whenever you see a storage container, remember that you can store any excess items in it and should be able to return to it and collect them later.

This is not guaranteed but is nearly always the case. The only way to store items with no risk is to buy a property and keep them in there.

Thumbs
0
Added 12 Nov 2011, ID #16702, by MongooseGeneral
 

???

Hello I got a way to get all perks in about 10 min
First of all do Player.Setlevel 1 so you come down to lv one then do Player.setav [skill] (15 or what ever base number is on that skill) then you do Player.advskill [skill] 1000000000000 with the same skill that way you get 1000000000000 exp to that skill en the skill will lv up and when it level up like this you get exp to your caracter to and then for every time you do this 3 steps redo them until you got all the perk points you whant the reason for you to set lv to one is becuse if your lv 60 you might need to lv up an skill 10 times to gain one lv but at lv one you need only to lv up 2 in skill to get one lv what and re do it and you got all the perk points you can ask for

Thumbs
1
Added 2 Mar 2013, ID #17761, by Guest
 

Super fast arrows... With armor and weapons and anything

Need help getting Armor and weapons and everything you need a little bit more, follow these instructions
1. First kill anybody (Or type kill and click on a man/woman.)
2. Store anything that you want duplicated.
3. Press "~" and type duplicate all items... Without space bars then the persons ID (after a space bar.)
4. Say it as much as you want.
5. Collect the item from the person (the one you needed)
P.S. I was the one who made "Super fast arrows"...
Just used a bit more items in it

Thumbs
2
Added 6 Jan 2013, ID #17657, by johny7
 

Super fast arrows

You need help getting arrows follow these steps

1. Find a guard
2. Type kill and click on the guard
3.Say duplicateallitems (Then guards ID after a spacebar)
4. Say it 9 times
5. Search his body and collect his arrows
6.Look at your inventory and you will have around 7000 steel arrows (It adds 0 weight to)

Thumbs
1
Added 31 Dec 2012, ID #17640, by Guest
 

How to equip better armor for your follower without codes

To change your helpers armor without codes you have to marry them then ask to trade items with them go to your apparel and give the armor of your choice to them (to change their weapons you don't have to marry them)

Thumbs
0
Added 11 Nov 2012, ID #17553, by Darkfighter
 

Smoke Testing Editors Room

To do this, first you have to have Skyrim for the computer.
Then press the ~ button to bring up the cheat code bar,
Then type in "coc qasmoke" without the quotes. It will take to the croom of every item in the game. But, there is only ONE item of every kind. So choose wisely.

To get out don't be overencumbered, type coc 'name of area'

Thumbs
11
Added 12 Jun 2012, ID #17210, by Guest
 
Jump to page  Page 1 of 212»
  
supercheats.com

ADVENTURE QUEST WORLDS CHEATS, CODES, TIPS FOR PC (FREE) - ΚΩΔΙΚΟΙ

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ADVENTURE QUEST WORLDS CHEATS, CODES, TIPS FOR PC (FREE) - ΚΩΔΙΚΟΙ

PLAY FREE


 
Jump to page  Page 1 of 3123»
 

Unlock Tyrant Blade

This weapon can be got from the Orc Thrax Ironhide in the Marsh. He has 7,500 life. An army of 3 can defeat him.

Thumbs
152
Added 4 Jun 2012, ID #17174, by Sanzano
 
Ask.com and get
alt
alt
 

Non Member Items

The following items can be obtained if you are not a member.

Vampire Emissary:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Blade of Twilight:
Get rank 6 Lycan and buy it from Faopaw.

Wave Cutter:
Drops from Sharbait in Lolosia or buy it in the Pirate shop.

Zephyr:
Buy it from Warlic's Robe shop in battleontown.

ReignBringer:
Buy it at the Swordhaven blacksmith.

Staff of Imp Fire:
Drops from Fire Elemental in Bludrut2.

Wolf Warrior Blade:
Get rank 3 Vampire and buy it from Brysin.

Vamparic Gladius:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Thumbs
32
Added 31 Jan 2012, ID #16923, by Sanzano
 

Sliding Movement Glitch

To perform this glitch click a location and as your character runs to it select 'Rest' making your character slide and stop there. You can also click another location while sliding to continue moving in a sliding position.

Thumbs
223
Added 21 Dec 2010, ID #15671, by Sanzano
 

Repeating Quests Fast Glitch

To perform this glitch get a quest and leave the quest window open. Complete the quest and get your reward and you will be able to repeat the quest from the open window while remaining at the quest location.

Thumbs
134
Added 21 Dec 2010, ID #15670, by Sanzano
 

Changing Alignment

Go to Battleon and click on 'Story', then go to 'Witch' in Chapter 1 and walk through the inside of the castle to King Alteon's room. Talk to King Alteon and watch the cinematic and you will be given the choice to become either good or evil.

Thumbs
157
Added 21 Dec 2010, ID #15669, by Sanzano
 

Private Server

To access the private server go to any server (Twilly, Galanoth, Cysero, etc.) and then type '/join' and the place where you want to go and '-9000' at the end (example '/join dwakel-9000').

Battleon:
Type '/join battleon-9000'

Noobshire:
Type '/join noobshire-9000'

Yulgar's Inn:
Type '/join yulgar-9000'

Trainers' Room:
Type '/join trainers-9000'

Swordhaven:
Type '/join invasion-9000'

Bludrut Keep (Floor 1):
Type '/join bludrut-9000'

Bludrut Keep (Floor 2):
Type '/join bludrut2-9000'

Sewers:
Type '/join sewer-9000'

Vaskalar's Lair:
Type '/join lair-9000'

Tutorial:
Type '/join tutor-9000'

Lolosia:
Type '/join pirate-9000'

Dwakel's Crash Site:
Type '/join dwakel-9000'

River:
Type '/join river-9000'

Forest:
Type '/join forest-9000'

Guru Forest:
Type '/join guru-9000'

Farm House:
Type '/join farm-9000'

Path to the Orc Town:
Type '/join orcpath-9000'

Thumbs
181
Added 21 Dec 2010, ID #15668, by Sanzano
 

Member Armour and Weapons

If you are a member you can get the following armour and weapons at the trainers for the indicated amount of Gold.

Unlock Acolyte Class:
Buy for 5,000 Gold at the trainers.

Unlock Sorcerer Class:
Buy for 5,000 Gold at the trainers.

Unlock Warlord Class:
Buy for 5,000 Gold at the trainers.

Unlock Renegade Class:
Buy for 5,000 Gold at the trainers.

Unlock Metrea's Disciple:
Buy for 10,000 Gold at the trainers.

Unlock Juvania's Disciple:
Buy for 10,000 Gold at the trainers.

Unlock Thok's Disciple:
Buy for 10,000 Gold at the trainers.

Unlock Arcana's Disciple:
Buy for 10,000 Gold at the trainers.

Thumbs
139
Added 21 Dec 2010, ID #15667, by Sanzano
 

Items for Non Members:

You can get the following items even if you are not a member, some of them though are difficult to obtain.

Unlock Vampire Emissary:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Unlock Blade of Twilight:
Get rank 6 Lycan and buy it from Faopaw.

Unlock ReignBringer:
Buy it at the Swordhaven blacksmith.

Unlock Staff of Imp Fire:
Drops from Fire Elemental in Bludrut2.

Unlock Wolf Warrior Blade:
Get rank 3 Vampire and buy it from Brysin.

Unlock Vamparic Gladius:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Unlock Wave Cutter:
Drops from Sharbait in Lolosia or buy it in the Pirate shop.

Unlock Zephyr:
Buy it from Warlic's Robe shop in Battleontown.

Thumbs
23
Added 21 Dec 2010, ID #15666, by Sanzano
 

Blade of Twilight and Zephyr

These items can be purchased at the indicated location.

Unlock Blade Of Twilight:
Get rank 6 Lycan and buy it from Faopaw.

Unlock Zephyr:
Buy it from Warlic's Robe shop in Battleontown.

Thumbs
41
Added 21 Dec 2010, ID #15665, by Sanzano
 

Unlock Draconian Wings and Weapons

These are rare and each one is different for each Draconian.

Unlock Draconian Water Blade (Water):
Defeat them 3 times.

Unlock Iron Draconian Sword (Purple):
Defeat them 4 times.

Unlock Venom Draconian Blade (Venom):
Defeat them 5 times.

Unlock Golden Draconian Sword (Golden):
Defeat them about 6 times.

Unlock Draconian Wings (colors optional for each one):
Defeat them about 7 times.

Thumbs
112
Added 21 Dec 2010, ID #15664, by Sanzano
 

Unlock Classes

To obtain the following classes you must first complete the corresponding task.

No Class:
Buy at the seasons shop in Battleon Square for 2 Gold.

Healer:
Buy at trainers for 1,000 Gold.

Warrior:
Buy at trainers for 1,000 Gold.

Rogue:
Buy at trainers for 1,000 Gold.

Mage:
Buy at trainers for 1,000 Gold.

Acholyte:
Bye at trainers from girl in white on the right.

Warlord:
Bye at trainers from the only boy there.

Renagade:
Buy at trainers from the first girl on the left.

Sorcerer:
Buy at trainers from second girl on the left.

Barber:
Same as healer 15,000 Gold.

Ninja:
Same as healer 15,000 Gold.

Assasine:
Finish ALL of the nnja trainers quest just out side of noobshire to open shop.

Enforcer:
Keep defeeting Mithril man on crash site.

Protosatorium:
Keep defeeting protoatorium on crash site.

Rustbucket:
Do the last quest on crashsite.

Dragon Slayer:
Finish ALL of galanoths quests.

Beast warrior:
Buy in upgrade shop.

Berserker:
Buy in upgrade shop.

Pirate:
Finish ALL the quests at Lolosia to open shop.

Paladin:
Buy from Artix at the inn at Swordhaven, you must have level 10 healer and level 10 warrior.

Thumbs
70
Added 21 Dec 2010, ID #15663, by Sanzano
 

Unlock Pets

When you complete the following tasks the corresponding pet will become unlocked.

Unlock Dinozard: 
Go to the Frogzard Hunter, click 'Dinozard Island' and complete the quest.

Unlock Gatta:
Found at Gatta Island.

Unlock Light wolf:
Go to werewolf lair at Darkovia Forest and find the yellow wolf.

Unlock Permafrost:
Keep battling monsters until you face Lord Arrgthas then defeat him.

Unlock Random Wild Animals:
Keep battling at the 'Battle Monsters' sign until you end up with a crate.

Unlock Shark:
Purchase Feral Garb at Dark Jungle.

Unlock Thunder Kitten:
Complete the quest at Thunder Mountain.

Unlock Truffle:
Purchase at Aria's shop.

Thumbs
1
Added 21 Dec 2010, ID #15662, by Sanzano
 

Unlock Items, Pets and Weapons

When you complete the indicated task you will be rewarded with the corresponding item, pet, or weapon.

Unlock Black Wolf:
Finish ALL

Unlock Bone Axe:
Defeat Jack Sprat.

Unlock Box Guardian Blade:
Defeat Box Guardians.

Unlock Brown Wolf:
Buy from Aria.

Unlock Carnax Blade:
Kill Carnax (for Guardian only).

Unlock Commander Sword:
Defeat Undead Commander.

Unlock Dark Crystal:
Buy from Aria.

Unlock Dark Wolf:
Do ALL of the Willow Creek quests.

Unlock Death Doll Pet:
Buy from Aria.

Unlock Dollar Staff:
Kill Sneevil.

Unlock Dragon Wings:
Kill each dragon seven times.

Unlock Dragonslayer Armor:
Do ALL of Ganloth's quests.

Unlock Dragonslayer Helm:
Buy from ganloth.

Unlock Dragonslayer Sword:
Buy from ganloth.

Unlock Elemental Rock Hammer:
Defeat the Rock Elemental.

Unlock Elite Blade:
Reach maximum level.

Unlock Fish Mace:
Defeat Fishman Soldier.

Unlock Giant Protector Blade:
Defeat Grizzle Pit.

Unlock Golden Phoenix:
Buy from Aria.

Unlock Grand Inquisitor Armor:
Kill.

Unlock Grizzle Spits Sword:
Kill Grizzle Spits.

Unlock Hydra Blade:
Buy from blacksmith in Sword Haven.

Unlock Inquisitor Captain Short Polearm:
Defeat the captain at Citadel.

Unlock Inquisitor Guard's Spear:
Defeat the guards at Citadel.

Unlock Inquisitor's Guard Helm:
Defeat the guards at Citadel.

Unlock Light Staff:
Kill Red Dragon.

Unlock Morning Star:
Defeat Zardman Boss.

Unlock Orc Axe:
Defeat Orcs.

Unlock Paladin Armor:
Finish ALL.

Unlock Pet Parrot:
Buy from Yulgar.

Unlock Pet Spybot:
Do the third quest in Dwakel Crash Site.

Unlock Phoenix Blade:
Defeat Red Dragon

Unlock Platinum Axe of Destiny:
After the cinematic at '/join dragonfire', it will reward you with the item.

Unlock Plungerizer:
Found at Rip In The Sky.

Unlock Primitive Stonehead Spear:
Kill Zardman Hunter.

Unlock Protosartorium Armor:
Kill

Unlock Red Dragon Pet:
Buy from Ganloth.

Unlock Red Dragon Wings:
Buy from Ganloth.

Unlock Red Paladin:
Finish ALL, and a shop will open.

Unlock Reign Bringer:
Buy it at the Swordhaven blacksmith.

Unlock Rogue:
Buy from trainer rogue.

Unlock Skeleton Hand:
Defeat Skeleton Warriors.

Unlock Skeleton Hand:
Kill Skeleton Warriors.

Unlock Soul Scythe:
Defeat Soulseeker

Unlock Staff Of Imp Fire:
Defeat Fire Elemental in Bludrut2.

Unlock Templar Helm Of Light:
Defeat Red Dragon.

Unlock Trident:
Defeat Fishman Soldier.

Unlock Turkey Head:
Defeat Turdraken.

Unlock Turkey Tail Feathers:
Defeat Turdraken.

Unlock Undead Plague Spear:
Defeat Jack Sprat.

Unlock Vamparic Gladius:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Unlock Vampire Emissary:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Unlock Violet Sphere:
Kill.

Unlock Warrior:
Buy from trainer warrior.

Unlock Water Draconian Sword:
Defeat Water Draconian.

Unlock Water Draconian Wings:
Defeat Water Draconian.

Unlock Wave Cutter:
Defeat Sharbait in Lolosia or buy it in the Pirate shop.

Unlock Wave Cutter:
Defeat Sharkbait.

Unlock Wolf Warrior Blade:
Get rank 3 Vampire and buy it from Brysin.

Zardman Stone Hammer:
Defeat Zardman Grunt.

Thumbs
15
Added 21 Dec 2010, ID #15661, by Sanzano
 

Greenguard Forest Bosses

To reach the four bosses at Greenguard Forest enter the following case sensitive (without the quotes) command for the corresponding boss.

Greenguard Basilisk:
Type '/join trunk'

Green Dragon:
Type '/join greendragon'

Deathgazer:
Type '/join deathgazer'

Super Blob:
Type '/join well'

Thumbs
25
Added 21 Dec 2010, ID #15660, by Sanzano
 

Areas

Type '/join' (case sensitive without the quotes) followed by one of the rooms listed below to travel to the corresponding area.

bridge

invasion

battleon

castlegate

farm

forest

Thumbs
5
Added 21 Dec 2010, ID #15659, by Sanzano
 

Emotes

The following emotes can be performed by typing the corresponding case sensitive chat command.

/airguitar

/backflip

/bow

/cry

/dance

/dance2

/facepalm

/feign

/jump

/laugh

/point

/punt

/rest

/sleep

/stern

/swordplay

/use

/wave

Thumbs
46
Added 21 Dec 2010, ID #15658, by Sanzano
 

Cheat Mode

At the center of the BattleonTown area click on the exclamation mark above Valencia's head and select the 'Special Codes' option. Then enter one of the following case sensitive codes (without the quotes) to unlock the corresponding effect.

Unlock Thirteen1 Badger Helm:
Type 'Thirteen1'

Open 'Beckett's Shop':
Type 'Oicu812'

Thumbs
90
Added 21 Dec 2010, ID #15657, by Sanzano
 

Unlock Paladin Class

When you have Healer and Warrior class both rank 10 go to Swordhaven and enter the inn. Inside talk to Artix and the Paladin shop will become unlocked allowing you to buy a variety of Paladin items.

Thumbs
321
Added 28 Dec 2009, ID #14512, by Sanzano
 

Gold

The following items can be obtained if you are not a member.

Vampire Emissary:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Blade of Twilight:
Get rank 6 Lycan and buy it from Faopaw.

Wave Cutter:
Drops from Sharbait in Lolosia or buy it in the Pirate shop.

Zephyr:
Buy it from Warlic's Robe shop in battleontown.

ReignBringer:
Buy it at the Swordhaven blacksmith.

Staff of Imp Fire:
Drops from Fire Elemental in Bludrut2.

Wolf Warrior Blade:
Get rank 3 Vampire and buy it from Brysin.

Vamparic Gladius:
Get rank 6 Vampire and buy it from Brysin.

Thumbs
2
Added 10 Feb 2013, ID #17720, by justine143
 

How to make an AQWorlds Trainer

You will need Flash CS3 and up to make a AQWorlds Trainer.
Detail instructions in link: http://29614afd.megaline.co

Thumbs
2
Added 7 Feb 2013, ID #17715, by Guest
 
Jump to page  Page 1 of 3123»
 
supercheats.com

DRAGON BALL Z: BUDOKAI 3 ALL CHEATS - CODES - ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ - PLAYSTATION 2

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Page 1 of 3123»
 

Character Codes

Enter the following codes (without the quotes) as a password to unlock the corresponding character at the indicated level.

Unlock Broly - Level 25:
Enter the code 'xDWKH fvNCO$ hcmlyY *+-x(S cz!fjR #iAVxi'. This code will give you Broly with Legendary Super Sayian, Gigantic Press, Gigantic Meteor, Senzu Bean, Health: 20, Attack: 5.

Unlock Captain Ginyu - Level 40:
Enter the code 'eCyF%% LJIWhU YiCWZ* Er%ied qx!jKX x?FmWZ'

Unlock Broly - Level 99:
Enter the code 'vq&Eu? TJNnqR NPAtlW bIiZhZ gV%oJM nkJYHe'

Unlock Goku - Level 99:
Enter the code 'cxgsYD cU-e@M fc-J$( HNMkJt Tcn)yd @?ZntN'

Unlock Omega Shenron - Level 99:
Enter the code '*cT)xz tgGtuI yUivbR bPiTLv mtNuRf BJulNf'

Unlock Trunks - Level 99:
Enter the code 'k?zqOD tpk)@O SCJlyx )rzpli wdRK#& !!nZke'

Unlock Uub - Level 99:
Enter the code 'ZYWd #fz$!v jV*?xV *xe*#P FlxrSU UHQ$ZI'

Unlock Super Vegeta (Collectors Edition of the Game):
Enter the code 'GL@nhK aU!pL+ RJ$Pkf znDvf% ZW#sXp ZGa(Oi'

Thumbs
5
Added 31 Jan 2011, ID #33446, by Sanzano
 
Ask.com and get
alt
alt
 

Unlock SS4 Goku Alternate Appearance

To be able to do this you must first unlock SS4 Vegeta and SS4 Goku. When you have unlocked them select 'Practice' mode and play as Vegeta and fight Goku (both with SS4). Then set the Com settings on 'Match' and when Goku transforms he will have blue jeans and gray body hair.

Thumbs
5
Added 31 Jan 2011, ID #33445, by Sanzano
 

Unlock Bonus Items

Get a Silver Membership Card, Babidi's Pot and Bardock by having a saved game from Dragon Ball Z Budokai 2 on your Memory Card.

Thumbs
4
Added 31 Jan 2011, ID #33444, by Sanzano
 

Dragon Ball Z Budokai 3 cheats

Level Up:
In DRAGONUNIVERSE start a new story then go to 'Kami's Lookout' and Level Up. Save your game data and quit DRAGONUNIVERSE then start a new story in DRAGONUNIVERSE and repeat this process.


Characters

Bardok:
Fly over to Raditz's spaceship in the beginning of DU, you should see ???. Enter it to get him.

Brolly:
Defeat Brolly the second time through as Goku.

Captain Ginyu:
Defeat Captain Ginyu in Dragon Universe mode with Goku.

Cell:
With Teen Gohan defeat Cell in Dragon Universe mode.

Android 17:
With Piccolo defeat Android 17 in Dragon Universe mode.

Android 18:
Complete Dragon Universe mode with Krillin.

Cooler:
Defeat Frieza then look under him for SS Vegeta. Defeat him and Vegeta will tell you about him. Go to Cooler's red mark and beat him.

Dabura:
Defeat Dabura with Teen Gohan in Story mode.

Dabura:
Defeat Dabura in Dragon Universe mode with Gohan.

Dr. Gero:
Defeat Dr. Gero in Dragon Universe mode with Yamcha.

Fat buu:
Play through dragon universe with Goku.

Frieza:
Defeat Frieza in Dragon Universe mode with Goku.

Gogeta (SSJ2):
After defeating Brolly In Dragon Universe Mode, defeat Gotenks at The World Tournament Arena.

Gogeta (SSJ4):
In Vegeta's DU instead of fighting Kid Buu find Goku who is now a Super Saiyan 4.

Gogeta Capsule:
On a time through as Goku/Vegeta. Instead of fighting Uub/Brolly, you must defeat the sons.

Gohan:
With Teen Gohan complete Dragon Universe mode.

Goten:
With Gohan defeat Goten in Dragon Universe mode.

Great Saiyaman:
Defeat cell with Teen Gohan or Kid Gohan in Story mode .

Great Saiyaman:
With Gohan complete Dragon Universe mode.

Kid Buu:
With Goku play through Dragon Universe.

Kid Buu:
Defeat Kid Buu in Dragon Universe mode with Goku.

Kid Goku:
Complete Dragon Universe mode with Brolly.

Kid Trunks:
Defeat Majin Buu in Dragon Universe mode with Vegeta.

Majin Buu:
Defeat Majin Buu in Dragon Universe mode with Goku.

Recoome:
Defeat Recoome in Dragon Universe mode with Goku.

Super Buu:
Defeat Super Buuin Dragon Universe mode with Goku.

Teen Gohan:
Complete Dragon Universe mode with Kid Gohan.

Trunks:
Complete Dragon Universe mode with Vegeta.

Young Trunks:
Defeat Majin Buu in Dragon Universe mode while playing with Vegeta.

Uub:
When fighting Kid Buu use the spirit ball technique and win Vegeta. Play through Dragon Universe with Goku.

Vegeta:
Defeat Vegeta in Dragon Universe mode with Goku.

Vegito(Goku):
Defeat Super Buu as Goku in Buu's Body in DU.

Vegito:
Defeat Super Buu as Vegeta in Buu's Body in DU.

Videl:
Go to Plains with Gohan.

Thumbs
12
Added 1 Sep 2005, ID #17024, by Sanzano
 

Dragon Ball Z: Budokai 3 cheats

Bonus Items:
To get Bardock, Babidi's Pot and a Silver Membership Card have a saved game from Dragon Ball Z: Budokai 2 on your memory card.

Alternate Costumes:
When choosing a character at the selection screen press Left.

Additional difficulty settings:
To unlock difficulty 'Z'successfully complete Dragon Universe mode on Very Hard difficulty.
To unlock difficulty 'Z2' successfully complete Dragon Universe mode on difficulty 'Z'.
To unlock difficulty 'Z3' successfully complete Dragon Universe mode on difficulty 'Z2'.
To unlock a Trophy successfully complete Dragon Universe mode on difficulty 'Z3'.

Unlock Dragon Arena:
To unlock Dragon Arena successfully complete Dragon Universe mode with all eleven characters:
Piccolo, Vegeta, Kid Gohan, Teen Gohan, Gohan, Goku, Broly, Uub, Yamcha, Krillin, Tien

Finding Dragon Balls:
The following is a list of how to find the Dragon Balls in Dragon Universe.

Two Dragon Balls are in Saiyan Saga (Earth)
The first ball is by the white plains; around Red Ribbon Army Base.
The second ball is between the upper two main Islands.

Two Dragon Balls are in Frieza Saga (Namek)
The third ball is at the upper right island.
The fourth ball is on the left Island near map border, southwest of the upper left Island.

One Dragon Ball is in Cell Games (Earth)
The fifth ball is found where the compass is on the map in the water.

Two Dragon Ball are in Buu Saga (Earth)
The sixth ball is by the main Island towards the middle by North City.
The seventh ball is at a little sandbar Island (looks like a beach) near the Martial Arts tournament.

In Kid Gohan's story mode, there are four Dragonballs on Earth and three Dragonballs on planet Namek. Some Dragonballs may be in the water.

Thumbs
27
Added 14 Dec 2004, ID #12031, by Sanzano
 

Breakthrough's

To unlock breakthrough for everyone, you must have at least 2-3 people with a black membership card and you must have bought the two movie voice data. After that you can start to buy breakthrough for everyone. You might need to have all characters unlocked to this!
Happy Gaming! alt

Thumbs
1
Added 18 Jan 2013, ID #34203, by chickenmaster12
 

Unlock Vegeta ssj4 alternate custome

Unlock ssj4 vegeta capsule
Go to practice mode and fight using or against vegeta
Make sure to use the custome he used in the cell saga
When vegeta transforms he will have golden hair and red pants

Thumbs
1
Added 5 Apr 2011, ID #33555, by elnenedk7
 

Cooler

Defeat Frieza final form with goku then select map and go to bottom left dot and youll face Cooler. Defeat him and you will unlock him.

Thumbs
5
Added 16 Oct 2010, ID #33239, by vegefan
 

Kid Goku:

As Goku in Dragon Universe,at the beginning look for someplace that reads "Grandpa Gohan's house".After you go to it and Goku talks to his grandpa,you will unlock Kid Goku.

Thumbs
3
Added 1 Aug 2010, ID #33066, by justin13
 

Shorter Short-Cuts

1122andyozz33 was wrong about the shortest way to get the hyper mode and ultimate atk... theres an even shorter way to get there without pressing more than 1 button

Hyper Mode - L2
Ultimate ATK - L2 while in Hyper Mode

Hint: The best timing to use ur Ultimate ATK is when ur opponent is just out of hyper mode and is recovering energy, when ur opponent as less than 3 Ki gauges (so they wont teleport behind u), and after u hit them to the ground with a dash attack and quickly press the L2 button right after ur opponent gets up.


Also, to have a 2nd shot at ur altimate ATK if u miss, make sure ur Ki is at MAX before you go into Hyper Mode (Except Majin Vegeta because his takes 7 insted of 5 gauges).

Hope this helps

**Disturbed32595**

Thumbs
6
Added 19 Jul 2010, ID #33025, by Disturbed32595
 

easy Skills

All you need is 2 memory cards.Get as much cash as you want (I got 53,500) buy the skill with one memory card and transfer it on the other turn of the ps2 and copy the memory card with the cash onto the other

Thumbs
9
Added 16 Feb 2010, ID #32683, by mark_pokemon
 

Dragon Arena break-ins:

Dragon Arena break-ins:
There is a break-in for every five levels of characters in Dragon Arena mode, as follows:

Levels 1 to 30: Yamcha; Prize: Sparking! (10%)
Levels 31 to 35: Nappa; Prize: Saibamen.
Levels 36 to 40: Krillin; Prize: WE GOTTA POWER! (10%)
Levels 41 to 45: Dr. Gero; Prize: Sparking!! (20%)
Levels 46 to 50: Frieza; Prize: Sparking!!! (40%)
Levels 51 to 55: Cell; Prize: World Tournament Cell Games.
Levels 56 to 60: Dabura; Prize: WE GOTTA POWER!! (25%)
Levels 61 to 65: Majin Buu; Prize: Sparking!!!! (60%)
Levels 66 to 70: Piccolo; Prize: Cell Jr.
Levels 71 to 75: Cooler; Prize: WE GOTTA POWER!!!! (100%)
Levels 76 to 80: Kid Buu; Prize: Red Ribbon Army Base.
Levels 81 to 85: Broly; Prize: WE GOTTA POWER!!! (50%)
Levels 86 to 90: Omega Shenron; Prize: Sparking!!!!!! (200%)
Levels 91 to 95: Saibamen (5); Prize: WE GOTTA POWER!!!! (100%)
Levels 96 to 99: Vegeta; Prize: Sparking!!!!!!! (400%)

You can battle the break-ins as many times as desired; just fight the characters between those levels and wait for the desired break-in to appear. Your character may not have to be between specific levels for a break-in to appear. However, the character you are playing with cannot be at a superior level than the character you are fighting.

Thumbs
26
Added 12 Feb 2010, ID #32666, by otoy_surotoy
 

Black Membership Card

The Black Membership Card allows you to buy ANY skill in the Shop. To be able to get this, you must have a character of a level 30 and up. Now, go to this characters Dragon Univrse at the Beggining and fly over by the Mountains. There should be a little island there wit a place entitled ??? Go there and you will get the Black, Gold, and Silver Membership Cards.

-1122andyozz33

Thumbs
14
Added 10 Nov 2009, ID #32447, by 1122andyozz33
 

Quick Money

With this Cheat, I will teach you how to get SUPER FAST CASH!!

First of all, you will need to go to the World Tournament (Not in Dragon Universe). Then, when the fight Starts, open with a Death Move. RIGHT before your Opponent gets up off the ground, Dash over to them and Kick them. This will send them flying out of the Ring. Repeat this and you'll have quick money in No Time. This works well with the Advaned Difficulty Setting becuase you get more money.

NOTE:My Dash Kick strategy may not work every time so, just keep trying.

-1122andyozz33

Thumbs
9
Added 10 Nov 2009, ID #32446, by 1122andyozz33
 

Win Tournaments...Quick

With this cheat, you wilil be able to finish a tournament very fast.

First, when the battle begins, start off with a Death Move. Then, RIGHT before your Enemy gets up, Dash over to him/her and kick them, if done correctlly, they will be Rung Out and you would've won.

-1122andyozz33

Thumbs
10
Added 10 Nov 2009, ID #32445, by 1122andyozz33
 

How To Get All The Dragon Balls...FAST (Goku)

First, you will have to start over with Goku becuase there are Two Dragon Balls in the Saiyan Saga. First, Go defeat Radditz then look around for the Dragon Radar. I think it's somewhere in the Mountains. Now, search around Earth by Pressing and Holding L1 (This will cuase your character to go SUPER FAST!!!). You will see little Orange Dots on your Radar, this means there is a Dragon Ball in that area. Heres a list of how many Dragon Ball's are in which Sagas:

Saiyan Saga:2(After beating Radditz)
Freiza Saga:2
Cell Saga:1
Buu Saga:2

When you collect all of the Dragon Balls, go beat the game. After the Crdeits, Shenron will appear and you will get Three choices of Items.
1:Goku's Breakthroughs (Lets you use all of Goku's Skills)
2:Memories of Goku (Bonus Mode-Unlock Voices from the Show)
3:Mysterious Vest

I'd go with Goku's Breakthroughs first becuase you can use all of his skills!!!

-1122andyozz33

Thumbs
11
Added 10 Nov 2009, ID #32444, by 1122andyozz33
 

Go Super Fast In Dragon Universe Mode

This works for anyone and everyone, at least those who have a Dragon Universe. When you are flying around to go to your next objective, press and hold L1. This will cuase your character to go SUPER FAST!!!

This is helpful in getting to objectives faster, finding items faster, and finding the Dragon Balls Faster!!

-1122andyozz33

Thumbs
0
Added 10 Nov 2009, ID #32443, by 1122andyozz33
 

How To Get Uub

Uub is actually Kid Buu but reborn. You see, before Goku killed Kid Buu, he requested that he come back as someone nice. So, he did and Uub is the Outcome.

Uub is actually a pretty good character (In my book at least) To get him, you must be at the Majin Buu Saga. Before you are about to fight Kid Buu, Set your Skill Tray to the following:
(Doesn't what order)
1.Kaioken
2.Super Saiyan
3.Spirit Bomb
5.Anything else thats Not above Super Saiyan

After you have set your Skill Tray, Save. You must Save becuase if you kill Buu, then you will have to start from last time you saved or start all over again becuase you would've beat the game. Now, Fight Buu. Start off the fight by transforming into your Kaioken. NEVER GO SUPER SAIYAN!!! It's a good thing to keep your Ki around MAX also. Fight Buu until he gets to about the end of his Yellow bar. Then, just dodge his attacks and wait until his Hyper Mode is ALMOST DONE. When it's about done, run up to him and change into YOUR Hyper Mode by pressing R1 and O at the EXACT SAME TIME!!! Then, do it again and your attack will hit him. If your still in Kaioken, the name will be "Super Spirit Bomb". Goku will change into a Super Saiyan (thats why you need it equipped) and finish Buu off. THis only works if you win the Button thing. After Buu dies, your story will continue. Go over to the World Tournament to fight Uub. When the fight begins, use Kamehameha then RIGHT before he gets up, Dash to him and Kick him. This should Ring him Out. Congrats, you now have Uub.

NOTE: To get Uub, you must be playing Goku's Dragon Universe the SECOND time through.
Hope I Helped
-1122andyozz33

Thumbs
8
Added 9 Nov 2009, ID #32437, by 1122andyozz33
 

How To Get Omega Shenron

Omega Shenron is one of the strongest and best characters in the game. To get him, you must first get to the Majin Buu Saga. Before you fight Super Buu with Vegito, go look to the west in the Mountains or Desert for a ??? Area. Tien will then talk to you. Now, Search for another place close by entitled "Mountains". This time, you will be talking with Supreme Kai. Now, go beat up Super Buu. After you rip out of his stomach, you will sense a power far larger than his. Go over to the New Red Dot and you will be fighting Broly. Next, Trunks will send you a message telling you to go to the World Tournament. Go and you will fuse with Vegeta and get Gogeta (not Vegito). Also, if you win, you will get Gotenks. Now, Omega Shenron Will Challenge you after you beat Gotenks. Fight him and you will get him. Whats cool about this is that you also will get SS4 Goku and you will gt SS4Gogito I think as well.

NOTE: To be able to fight Omega, you must be playing Goku's Dragon Universe for the SECOND time.

Hope I Helped
-1122andyozz33

Also, can someone please tell me why people say SSJ for Super Saiyan instead of SS? Thats just plain stupid.
Email me at yozz33@gmail.com

Thumbs
3
Added 9 Nov 2009, ID #32436, by 1122andyozz33
 

How To Get Broly

Broly is one of the strongest and best characters in the game. To get him, oyu must first get to the Majin Buu Saga. Before you fight Super Buu with Vegito, go look to the west in the Mountains or Desert fir a ??? Area. Tien will then talk to you. Now, Search for another place close by entitled "Mountains". This time, you will be talking with Supreme Kai. Now, go beat up Super Buu. After you rip out of his stomach, you will sense a power far larger than his. Go over to the New Red Dot and you will be fighting Broly.

NOTE: To be able to fight Broly, you must be playing Goku's Dragon Universe for the SECOND time.

Hope I Helped
-1122andyozz33

Thumbs
15
Added 9 Nov 2009, ID #32435, by 1122andyozz33
 
Jump to page  Page 1 of 3123»
 

ALL CHEATS FOR DRAGON BALL Z - BUDOKAI 3 FOR FREE
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ PLAYSTATION 2

The Sims FreePlay All Cheats - ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ALL CHEATS - CODES FOR THE SIMS FREEPLAY - PLAY FREE THE SIMS - ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Jump to page  Page 1 of 71234567»
 

Make your Sims Sick

If you shake your device fo 3-4 seconds your Sims will vomit. If the Sims only show nausea just give your device another 2-3 seconds shake and they will definitely be sick.

Thumbs
372
Added 15 Jun 2012, ID #974, by Sanzano
 
Ask.com and get
alt
alt
 

How to put code in sims free play

1. Open you game sims free play in ipad/iphone or other apple device.

2. When it's open, close the app(don't minimize it, double tap your home button and tap for a while and again close it)

3. Go to setting>general>date and time> and change it to 25 december.

4. Don't close setting, again go to wifi and off it.

5. Open sims free play and it will say that "no internet connection".

6. Now close the app(now only minimize)

7. Go to setting>wifi and on it.

8. Open your app and you will see the mail box is new.

9. From there you can get anything

Thumbs
0
Added 7 Jun 2013, ID #2481, by Guest
 

Simoleons, XP points, and full inspired Sim

First open up The Sims Freeplay on your Iphone or Ipad, then make your Sim do nothing just standing and close The Sims Freeplay then tap the home button twice and the multitask will come up long press The Sims Freeplay game history and you will see a red minus sign then click it (it will not delete your game) Go to settings turn on airplane mode, go to general and date and time settings (make sure it's turn on automatically before) and turn it off and change the date and change month advance like (if today is June, make it July) and day to advanced too like (if today is June 03 change it to June 04) WARNING! Do not change the year it will not make the cheat work! Lastly go back to The Sims Freeplay and it will say Cannot Connect To Server! Don't click retry go back again to settings and turn airplane mode to off, go back to your game and wait for 1-2 seconds and you will see your money get higher and your XP points goes up and your now truly an inspired Sim. Hope it works for you! If the cheat does not works for the second time just comment and I will teach you how to do it again.

Thumbs
2
Added 4 Jun 2013, ID #2467, by TheSimsAddict
 

More than 2 children!

After many tries, I have figured out how to "adopt" a child, so you can have more than 2 children!

So I started off with a Sim I already had, Noah, who didn't have any children. I then created a Sim named Chelsea, who had the same last name of the family that I wanted to adopt the child later. Chelsea and Noah got in a relationship and got married, with Noah moving in to Chelsea's house so that the child would have the correct last name.

Then I created the new baby, Theodore. I had the adoptive parents become best friends with the baby, and then I baked a birthday cake and changed Theodore into a toddler, so I could move him around.

I then divorced Chelsea and Noah. After this, I created a new adult character, Jacob, who had Noah's old last name. I had Noah move in with him, changing his last name back to what it was before he got married.

Then I brought Theodore to hang out at Noah and Jacob's house, and I deleted Chelsea's character. So now, Theodore still has Chelsea's last name (the adoptive family name), and he has his own house, which he can't go back to without an adult being there already. So now, you can bring your child to the adoptive family's house without worrying that he'll be sent back!

Theodore now lives with his adoptive parents and his two older sisters, and they all have the same last name! The only problem with this cheat is that there's the empty lot that belongs to the child, but I just ignore it.

Thumbs
0
Added 3 Jun 2013, ID #2466, by Guest
 

Free simoleons from neighbor items cheat (more complicated than

After poking around a bit on my game, I figured out how to do this. (I used gamecenter, not facebook, but I think it should work for either.)

1. Purchase (for free) and place as many high-neighbor-required items as you can fit in a lot. (For example, I only have three neighbors. The highest item I can get is the swingset, which requires three neighbors. I placed these all over a lot. You can also place as many indoor items as you can.)

2. Go to the (...) menu by the home settings and town map button and tap on the icon with the lock. Tap the arrow on whichever account you are using for this cheat (I used gamecenter) and hit "disable".

3. Go to the town map.

4. Return to the lot with the items placed in it. On the top of your screen, it should say "0" below the neighbors icon. Don't worry, you will get your neighbors back at the end (I know this for a fact if you are using gamecenter.)

5. Sell all of the neighbor items you placed. This may take a while, like placing the items did.

6. Go to the (...) menu again and select the icon with the lock. Tap the arrow on whichever account you are using for this cheat (once again, I used gamecenter) and hit "enable".

7. Go to the town map and enter the party boat. When you exit, you should have your neighbors back (it will say the amount of neighbors you had before the cheat under the neighbor icon. Your gamecenter stats and the leaderboard should not be affected.)

8. You will have all the money you got from selling those items, and you will be able to add new ones again like before. Repeat the cheat as many times as you like, but just a warning, it's tedious to place and sell so many objects. That part will take a while.

I placed 65 battleship tables ($16,250) and 28 swingsets ($21,000) so I should make $37,250. I started with $181,561, and when I finished, I had $218,811. The more neighbors you have, the better items you can get, and the more you will make.

Enjoy! alt

Thumbs
1
Added 2 Jun 2013, ID #2462, by x_Emilie_x
 

Fast money

1. Plant the most expensive crop (how many you can)
2. Go to settings
3. Turn airplane mode
4. Double touch homebutton and delete sims freeplay out of the history
5. Start the game, wait for ERROR
6. Go back to settings set the date 1 day later.
7. Go(with plane mode) to the game and there's the error. Go back to setting and turned off the plain modes.
8. Go to the game and touch again.
9. The game load and the crop can harvest.
10. Set the date normal and do it again

Thumbs
0
Added 31 May 2013, ID #2457, by IKKEBENCOOL
 

10,000 simleons(:

Works on iOS devices

1.Enter sims freeplay
2. Have all your sims at one house
3. Have them garden anything you desire( time limit does NOT matter)
4. Click home button 1 time and go to your settings
5. Double click home button and hold down sims freeplay app and delete it from multitasking bar(DOES NOT DELTE GAME)
6.enter general in settings and select date and time
7. Turn off " set automatically"
8. Return to your sims game
9. DO NOTHING AT ALL
10. Wait until it loads and wait ten seconds after it loads
11. Leave sims and enter settings
12. Repeat step 5 in settings
13. Turn on airplane mode
14. Repeat step 6
15. Turn the date 1 month ahead
16 repeat step 1
17. It will say it can't connect, hit retry and QUICKLY double click the home button and hit settings
18. Turn airplane mode off and re-enter sims
19. Voila! Inspired sims, 10,000 simoleons, and whatever you planted!
( may not work first time try a few times and do the steps in order)
ENJOY!

Thumbs
0
Added 30 May 2013, ID #2455, by Katiem317
 

Money, inspire, complete actions

This is sort of a cheat that somone has put up already but I'll be putting in more detail:

1) go onto sims
2) come out of sims and double tap the home button
3) hold sims until it comes up with a red circle with a minus sign, tap the minus sign (this deletes sims from your history)
4) go into settings and turn ON airplane mode
5) still on settings, go to general/date and time and turn automatic OFF. Turn the date to 12 days before whatever day it is e.g. Today is 29th so turn it to 17th.
6) go to sims and DO NOT tap retry, go out of sims and go to settings again*
7) turn airplane mode OFF and wait for the wifi bars to appear
8) go back to sims and DO NOT press anything until the tap to continue comes up
9) go back to settings/general/date and time and turn automatic ON
10) go back to sims and you should get money, and your sims should be inspired

*at this point you can make your sims do actions and make sure that after you make your sims do the actions, go to the town map.

Thumbs
3
Added 29 May 2013, ID #2434, by Cat0911
 

How to get a baby at any level, even below level 10 it's a cheat

Heard that you need to be level ten to get sims married and have children?
Well it ain't true! You can be any level you like. Here's the cheat for it anyway:
1. Make two sims be romantic to each other until their relationship bar says partner, make them do woohoo twice
2. Buy the ring that cost 10LP and make sure the two sims relationship bar to each other is now engaged
3. Fill up that relationship bar to married by making them woohoo
4. Buy the pink crib that cost 16LP and place it in the married couples home
5. Tap the icon above the crib
6. Pay 3LP to buy the baby
7. Wait 24Hours to get the baby
8. Choose the baby's name, gender, eyes and outfit
9. Make one parent be rude to the other
10. Make the couple divorce
11. Enjoy a single parented household
12. You can make the parent be friends with the baby by using the cuddle thing
13. Voila, it only works if the couple stay divorced but they also live in the same house.

Thumbs
0
Added 23 May 2013, ID #2419, by Guest
 

Free Mega Money!!!

1.Download the Sims Freeplay App from the AppStore[/color] .

2.create a sim

3. Log in using your facebook account.
(This can be done by touching the green icon with the three white dots on the bottom right of the screen and then touch the keyhole and in accounts sync your facebook to it)

4. Click on the party boat, this is on the right on the town map, just a little over from the centre with a gift box icon over it

5. Once connected to the party boat go back to your sims house.

6.touch the little chair icon in the bottom right corner

7.click on the SOCIAL option
(You MUST have NBR to do this, I think these are friends on facebook who also play sims freeplay, ideally you want about 8, when you access the party boat it will tell you how many NBR you have in the top left hand corner)

8. Put down as many record players as you can inside the house and the boxing stands outside the house
(If you do not have enough neighbours for these items choose a lower item)

9. Click back on the green icon with three white dots on the bottom right of the screen and click the keyhole again

10. Click on the facebook account option.

11. Log out of the facebook account

12. Go back to sims house where items are placed

13. Sell all items and you will receive the simoleons!

(Record player is worth 1200 money and the boxing stand is worth 1000, you can do this as many times as you like just remember to sign in and out of the facebook option!)

Thumbs
2
Added 22 May 2013, ID #2410, by LilSJ
 

Easy money.

For making money,
1. Connect to facebook. (By clicking the three dots in townmap then click the lock-thingy then connect to your facebook accout.)

2. Buy nbr (neighbor) things in shop. As you can see, you can buy infinite items in the shop using nbr. Nbr doesn't decrease as you buy! alt

3. Buy it many times. 50x if you can. (I prefer to buy the taekwondo-thingy. It costs 8nbr)

4. Go to townmap then click the three dots again. Then un-connect your facebook accout.

5. Go to the place where you bought the things using nbr and sell it all!alt

6. Then if you already sold out all of it. Re-connect your facebook accout. Then click the party boat.

7. Repeat 1-6 steps. alt

(I prefer you buy the cd player thingy. It costs 7nbr and you can sell it for 1250)

(I prefer the taekwondo thingy because when you sell it, it costs 1000simoleons.)

Note: to get nbr you need facebook friends that play sims freeplay.

Thumbs
9
Added 20 May 2013, ID #2402, by Patricia Okho
 

Easy $15.000 and all sims inspired cheat

Step 1: delete sims from the menu bar
Step 2: go to settings and tap airplane mode on
Step 3: go to date, and set date to 7 may 2013 (we are now in 19 may)
Step 4: go to sims freeplay, and wait until it said reply ( do not click on reply)
Step 5: tap 2 time on menu button and go to settings, set airplane mode off and go to sims freeplay, and wait until it opens ( if not, do the stept again)
Step 6: go again to settings and set date automatically.
Step 7: go to sims freeplay and voilΓ‘ !!

Hope it helps you, I use iPad 2

Thumbs
2
Added 19 May 2013, ID #2401, by Esliej
 

Quick way to get free simoleans (money)!!

If you have at least 8 NBR, the follow these steps...

1.While in a sims house, go to the home store and select social.

2. Fill up the entire inside of the house with the record player. It says 7 NBR at the top.

3. Now fill the entire outside with the karate dummy, it has 8 NBR at the top.

4. Now go to phone settings and either turn wifi off or turn airplane on.

5. Now double tap the home button and close Free Play.

6. Go back to the game and sell every item you just placed. The 7NBR items will sell for 1,250 each. The 8NBR items will sell for 1,000 each.

7. Now go back to settings turn wifi back on or turn off airplane, double tap home and close Free Play.

If you are satisfied just play as normal, or you can redo all the steps for more simoleans!!! Enjoy!!

Thumbs
0
Added 16 May 2013, ID #2374, by Guest
 

Construct-o-coins cheat

To get more construct-o-coins, you should first go to the competition center and take one of your Sims there. Once your there go upstairs then click one of the machines they work on. Then click on quick practice. After your Sims are done collect your coins and make them do it over and over again. It works much better with three Sims, and I have like 400 construct-o-coins.it also works good with one too.

Thumbs
0
Added 13 May 2013, ID #2365, by Guest
 

Easy 150,000 dollars

This is a super easy trick to tons of cash!
1. Spend 60CC on the cheapest fire pole
2. Now select it and sell it for 150,000!

I have done it twice alt hope it helps

Thumbs
13
Added 11 May 2013, ID #2358, by Guest
 

Money

Ok guys this is a pretty basic cheat for sims freeplay I've used it heaps and it hasent failed once. Okay first of all get all your sims to plant beans if you want money, if it's exp just make them sleep for a day or something anyway after that just get out of sims and double tap the home button and hold down sims till it come up with a red minus then press the minus. (This wont delete your game) then go to settings and turn airport on then change the date to one day ahead of your time exactly. Then just go back on to sims freeplay and it should say retry. Press retry then quickly double tap the home button and go on to settings. Turn airport off and then go back on to sims and everything will be done. Construction, plants, anything you did should be done.

I haven't used this on anything but ipad so I don't know how it will do on iPod or different iPads to ipad 3, but give it a try hope this helped

Thumbs
4
Added 10 May 2013, ID #2357, by Guest
 

Free money and building speed up cheat

Ok guys this is a pretty basic cheat for sims freeplay I've used it heaps and it hasent failed once. Okay first of all get all your sims to plant beans if you want money, if it's exp just make them sleep for a day or something anyway after that just get out of sims and double tap the home button and hold down sims till it come up with a red minus then press the minus. (This wont delete your game) then go to settings and turn airport on then change the date to one day ahead of your time exactly. Then just go back on to sims freeplay and it should say retry. Press retry then quickly double tap the home button and go on to settings. Turn airport off and then go back on to sims and everything will be done. Construction, plants, anything you did should be done.

I haven't used this on anything but ipad so I don't know how it will do on iPod or different iPads to ipad 3, but give it a try hope this helped πŸ˜„

Thumbs
4
Added 7 May 2013, ID #2330, by Guest
 

Extra construct o coins or simoleans

When collecting simoleons or construct-o-coins from your town, click the little icon as much as you can, for whatever the icon shows it gives you, I got so much constructo coins this way, I get about 50 each minute if it's the CC's

Thumbs
9
Added 6 May 2013, ID #2318, by Guest
 

Get more money

I used it and it works only for iOS (not for Android)

1 get to the begin screen
2 push the Sims Freeplay app
3 press the X in the circle
4 press delete
5 set the date 1 Jan 2000
6 set the plane-mode on
7 set it off
8 get wi-fi
9 download Simsfreeplay
10 open the app
11 start the game and you have more money
12 have fun with your money
13 VoilΓ 

Thumbs
0
Added 3 May 2013, ID #2312, by Guest
 

50k Simoleons

1. Open Sims Freeplay
2. Go to any sim's house & don't do anything
3. Click home button once & head to settings
4. Once in settings , double click home button & close Sims Freeplay
5. Go to date & time settings & turn off the the "Set automatically"
6. Go to Sims Freeplay
8. Same as step 2
9. Repeat steps 3 & 4
10. Turn On the flight mode & go to date & time settings .
11. Once in the date & time settings , change the current Month to one Month ahead (April > May)
12. Go to Sims Freeplay & a message popup : "unable to connect bla bla bla" .
13 . Click "Retry" & quickly double tap home button & go to settings
14 . Once in settings , turn off the flight mode & back to Sims Freeplay
15. Wait until it loads & there you go , 50k Simeoleons is all yours .

You can repeat this step how many times you want . I've tried it on my iPad mini and it all works just fine . I'm not responsible for anything happens on the game . Thanks .

Thumbs
0
Added 2 May 2013, ID #2308, by Guest
 
Jump to page  Page 1 of 71234567»
 
supercheats.com

POKEMON NINTENDO DS - POKEMON BLACK 2 CHEATS (FREE)

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

NINTENDO DS CHEATS FOR POKEMON BLACK 2 FREE!
WANT TO FREE DOWNLOAD POKEMON BLACK 2? ASK IT!Refill Health Anytime

To perform the following trick you will need two DS systems and two copies of the game. When you retrieve the C-Geat from Bianca you will be able to trade your Pokemon from anywhere. If you trade your Pokemon to the second DS system and then immediately trade it back to the original system your Pokemon will have full health.

Thumbs
0
Added 26 Nov 2012, ID #17720, by Sanzano
 
Ask.com and get
alt
alt
 

Unlock Wallpaper

Complete the following tasks to unlock the corresponding wallpaper for your Pokemon storage boxes in the PC.

Unlock Kyurem 1, Kyurem 2, Reshiram, and Zekrom Wallpapers:
Catch Kyurem.

Unlock Monochrome, Movie, PWT, and Team Plasma Wallpapers:
Defeat the Elite 4 and Champion.

Thumbs
3
Added 26 Nov 2012, ID #17719, by Sanzano
 

Unlock Keys

Complete the following tasks to unlock the corresponding key. The Iceberg Key, Iron Key and Tower Key are needed to capture the Regi Legendary Pokemon.

Challenge Mode Key:
Link to Pokemon White 2.

Easy Mode Key:
Defeat the Elite Four and Champion.

Iceberg Key:
Capture Regirock.

Iron Key:
Link to Pokemon White 2.

Tower Key:
Complete Area 5 of the Black Tower.

Thumbs
3
Added 26 Nov 2012, ID #17716, by Sanzano
 

Unlock Wallpapers

When you complete the indicated task the corresponding wallpaper for the Pokemon Storage System will become unlocked.

Unlock Kyurem 1, Kyurem 2, Reshiram, and Zekrom Wallpapers:
Catch Kyurem.

Unlock Monochrome, Team Plasma, Movie, and PWT Wallpapers:
Defeat the Elite 4 and Champion.

Thumbs
7
Added 2 Nov 2012, ID #17669, by Sanzano
 

Shiny Charm

Catch ALL the Pokemon in the National Pokedex, then go to Nuvema Town and talk with Professor Juniper to get the Shiny Charm which will increase the chance of finding wild Shiny Pokemon to 1:2370.6.

Thumbs
21
Added 26 Oct 2012, ID #17652, by Sanzano
 

Oval Charm

Catch ALL 300 Pokemon in the Unova Pokedex, then go to Nuvema Town and talk with Professor Juniper to get the Oval Charm which will increase the chance of Pokemon Eggs appearing at the Daycare on Route 3.

Thumbs
13
Added 26 Oct 2012, ID #17651, by Sanzano
 

License

View ALL 300 Pokemon in the Unova Pokedex, then go to Nuvema Town and talk with Professor Juniper to get the License which will give you access to the Nature Preserve.

Thumbs
8
Added 26 Oct 2012, ID #17650, by Sanzano
 

Medals

When you complete the following tasks you will recieve the corresponding award from Mr Medals in the Pokemon Center.

1,000 Wins:
Beat 1,000 Trainers in Black Tower/White Treehollow.

10 Followers:
10 fans gather at the reception after a PokΓ©mon Musical.

10 People Funfest:
Play an Entralink Funfest Mission with 10 people or more.

100 Passersby:
Pass by 100 or more people with Tag mode.

100 Victories:
Beat 100 Trainers in Black Tower/White Treehollow.

120 Boxed:
Deposit 120 PokΓ©mon into PC boxes.

20 Victories:
Beat 20 Trainers in Black Tower/White Treehollow.

30 Boxed:
Deposit 30 PokΓ©mon into PC boxes.

30 Passersby:
Pass by 30 or more people with Tag mode.

30 People Funfest:
Play an Entralink Funfest Mission with 30 people or more.

360 Boxed:
Deposit 360 PokΓ©mon into PC boxes.

50 Victories:
Beat 50 Trainers in Black Tower/White Treehollow.

Ace of Hearts:
Score 80 points or more in Feeling Check.

Ace Pilot:
Travel using HM02 (Fly) a certain number of times.

Achiever Lv. 1:
Clear 30 or more Funfest Missions.

Achiever Lv. 2:
Clear 100 or more Funfest Missions.

All Types Champ:
Win ALL the Type Expert Tournaments.

Archeology Lover:
Have a PokΓ©mon Fossil restored at the Nacrene Museum.

Around Unova:
Visit every city and town in Unova.

Avenue of Fame:
Develop Join Avenue and earn the right to name it.

Balloon Conquerer:
Reach a total of 1,000 points in minigames on the Xtransceiver.

Balloon Expert:
Reach a total of 500 points in minigames on the Xtransceiver.

Balloon Rookie:
Reach a total of 50 points in minigames on the Xtransceiver.

Balloon Technician:
Reach a total of 200 points in minigames on the Xtransceiver.

Battle Guru:
Obtain ALL 55 other Battle Medals.

Battle Learner:
Battle 100 times.

Battle Repeater:
Battle with 30 Trainers or more in Big Stadium and Small Court.

Battle Teacher:
Battle 200 times.

Battle Veteran:
Battle 400 times.

Battle Virtuoso:
Battle 2,000 times.

Beginning of Memory:
Use Memory Link and see an event for the first time.

Beginning Trader:
Trade a PokΓ©mon for the first time.

Best Minigamer:
Play minigames on the Xtransceiver 100 times or more.

Big Star:
Receive 5 good reviews in PokΓ©mon Musicals.

Blockbuster Star:
Reach 100 billion PokeDollars in box office sales.

Born to Battle:
Have 100 or more Link Battles.

Boxes Maxed:
Deposit 720 PokΓ©mon into PC boxes.

BP Wealthy:
Earn 100 BP.

Bridge Enthusiast:
Visit ALL the bridges in Unova.

Broad Friendship:
Register 10 or more Friend Codes in the Pal Pad.

Bug-type Catcher:
Catch ALL Bug-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Bug-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Bug-type PokΓ©mon.

Busy Saver:
Save game 20 times.

Capturing Spree:
Capture at least 50 PokΓ©mon within one day.

Castelia Boss:
Defeat the three Trainers on Back Street in Castelia City.

Comedic Movie Star:
Complete the Giant Woman Series.

Cop Movie Master:
Complete the Full Metal Cop Series.

Cruise Connoisseur:
Take 10 or more cruises on the Royal Unova.

Cult Classic Star:
Release ALL movies with twist endings.

Dark-type Catcher:
Catch ALL Dark-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Dark-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Dark-type PokΓ©mon.

Day-Care Faithful:
Leave many PokΓ©mon at the PokΓ©mon Day Care on Route 3.

Deep Sleep Capture:
Catch 50 or more PokΓ©mon in the Entree Forest.

Diamond Dust:
See the Diamond Dust.

Double Express:
Beat the Subway Boss on the Double Line.

Dowsing Beginner:
Find a hidden item for the first time.

Dowsing Collector:
Find 50 hidden items.

Dowsing Specialist:
Find 10 hidden items.

Dowsing Wizard:
Find 150 hidden items.

Dozing Capture:
Catch a PokΓ©mon in the Entree Forest for the first time.

Dragon-type Catcher:
Catch ALL Dragon-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Dragon-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Dragon-type PokΓ©mon.

Driftveil Mightiest:
Win the Driftveil Tournament.

Easy Cycling:
Ride a Bicycle 30 times.

Egg Beginner:
Hatch a PokΓ©mon Egg for the first time.

Egg Breeder:
Hatch 10 Eggs or more.

Egg Elite:
Hatch 50 Eggs or more.

Electric-type Catcher:
Catch all Electric-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Electric-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Electric-type PokΓ©mon.

Elite Guide:
Guide 20 or more customers in Join Avenue.

Elite Medalist:
Obtain Elite Rank by collecting 100 Medals.

Entertainment Master:
Obtain ALL 74 other Entertainment Medals.

Evolution Authority:
Evolve PokΓ©mon 100 times.

Evolution Expert:
Evolve PokΓ©mon 50 times.

Evolution Hopeful:
Evolve a PokΓ©mon for the first time.

Evolution Tech:
Evolve PokΓ©mon 10 times.

Exam Genius:
Take 50 Battle Tests in the Battle Institute.

Exp. Millionaire:
Earn 1,000,000 Exp. Points in a day.

Experienced Saver:
Save game 50 times.

Extensive Friendship:
Register five or more Friend Codes in the Pal Pad.

Extreme Developer:
Create 50 shops in Join Avenue.

Face Board Memorial:
Take a photo at the face board in Humilau City.

Fantasy Move Master:
Complete the Mystery Doors of the Magical Land Series.

Feeling Master:
Play Feeling Check a certain number of times.

Ferris Wheel Fan:
Meet a lot of people at the Ferris Wheel in Nimbasa City.

Fighting-type Catcher:
Catch ALL Fighting-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex

Fighting-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Fighting-type PokΓ©mon.

Fire-type Catcher:
Catch ALL Fire-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Fire-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Fire-type PokΓ©mon.

First Cult Classic:
Release a movie with a twist ending for the first time.

First Friend:
Register a Friend Code in the Pal Pad for the first time.

First Step:
Participate in the Medal Rally.

Flying-type Catcher:
Catch all Flying-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Flying-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Flying-type PokΓ©mon.

Frequent Trader:
Trade PokΓ©mon 50 times.

Funfest Complete:
Clear ALL Funfest Missions.

Ghost Movie Master:
Complete the Ghost Eraser Series.

Ghost-type Catcher:
Catch ALL Ghost-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex

Ghost-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Ghost-type PokΓ©mon.

Global Connection:
Register 32 Friend Codes in the Pal Pad.

Good Night:
Use Game Sync to wake up a tucked-in PokΓ©mon.

Good Rod Fisherman:
Reel in 10 PokΓ©mon.

Good Souvenir Getter:
Receive 30 or more souvenirs from visitors in Join Avenue.

Graffiti Gazer:
Read graffiti behind a sign.

Grass-type Catcher:
Catch all Grass-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Grass-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Grass-type PokΓ©mon.

Great Adventurer:
Obtain all 97 other Adventure Medals.

Great Customer:
Spend 100,000 PokeDollars or more.

Great Souvenir Getter:
Receive 50 or more souvenirs from visitors in Join Avenue.

Great Trade-Up:
Trade PokΓ©mon 100 times.

Ground-type Catcher:
Catch ALL Ground-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Ground-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Ground-type PokΓ©mon.

Guiding Champ:
Guide 100 or more customers in Join Avenue.

Hard Cycling:
Ride a Bicycle 100 times.

Hatching Aficiando:
Hatch 100 Eggs or more.

Heavy Machinery Pro:
Correctly answer the Heavy Machinery Pro's 5 questions in Twist Mountain.

Heavy Traffic:
Pass by 1,000 or more people with Tag mode.

Heavy Walker:
Walk 20,000 steps.

Hero Ending:
Release Brycen-Man Strikes Back Harder.

Hero Movie Star:
Complete the Brycen-Man Series.

Hidden Grotto Adept:
Find ALL the Hidden Grottoes.

Hoenn Mightiest:
Win the Hoenn Leaders Tournament.

Honored Footprints:
Walk 100,000 steps.

Horror Movie Star:
Complete the Red Fog of Terror Series.

Hustle Muscle:
Use HM04 (Strength) to drop a large boulder a certain number of times.

Ice-type Catcher:
Catch all Ice-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Ice-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Ice-type PokΓ©mon.

Indulgent Customer:
Spend at least 1,000,000 PokeDollars.

Johto Mightiest:
Win the Johto Leaders Tournament.

Kanto Mightiest:
Win the Kanto Leaders Tournament.

Legend Medalist:
Obtain Legend Rank by collecting 200 Medals.

Light Walker:
Walk 5,000 steps.

Link Battle Amateur:
Have a Link Battle for the first time.

Link Battle Expert:
Have 50 or more Link Battles.

Link Battle Pioneer:
Have 10 or more Link Battles.

Lucky Color:
Catch a Shiny PokΓ©mon.

Lucky Drink:
Get a bonus drink from a vending machine.

Magikarp Award:
Use the move Splash in a battle.

Master Medalist:
Obtain Master Rank by collecting 150 Medals.

Masterpiece Star:
Release ALL movies with happy endings.

Memory Master:
Use Memory Link and see ALL events.

Middle Walker:
Walk 10,000 steps.

Mightiest Leader:
Win the World Leaders Tournament.

Mighty Fisher:
Reel in a PokΓ©mon 100 times.

Minigame Buff:
Play minigames on the Xtransceiver 30 times or more.

Minigame Expert:
Play minigames on the Xtransceiver 50 times or more.

Minigame Fan:
Play minigames on the Xtransceiver 10 times or more.

Mission Host Lv. 1:
Host 10 or more Funfest Missions.

Mission Host Lv. 2:
Host 50 or more Funfest Missions.

Mix Champ:
Win the Mix Tournament.

Mix Master:
Win the Mix Master Tournament.

Moderate Customer:
Spend 10,000 PokeDollars or more.

Monster Movie Master:
Complete the Big Monster Series.

Multi Express:
Beat the Subway Boss on the Multi Line.

Musical Star:
Receive 30 good reviews in PokΓ©mon Musicals.

Naming Champ:
Give nicknames to PokΓ©mon 10 times.

National Catcher:
Complete the National PokΓ©dex.

Never Give Up:
Use the move Struggle in a battle.

New Face Hero:
Complete the first Brycen-Man movie.

New Guide:
Guide 10 or more customers in Join Avenue.

Noneffective Artist:
Use moves that aren't very effective against the opponent.

Normal-type Catcher:
Catch ALL Normal-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Normal-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Normal-type PokΓ©mon.

Occasional Trader:
Trade PokΓ©mon 10 times.

OK Souvenir Getter:
Receive 10 or more souvenirs from visitors in Join Avenue.

Old Rod Fisherman:
Reel in a PokΓ©mon for the first time.

One and Only:
Win the PokΓ©mon League with only one PokΓ©mon in the party.

Opposite Trader:
Trade between Black 2 and White 2/White; or between White 2 and Black 2/Black.

Participant Lv. 1:
Participate in a Funfest Mission for the first time.

Participant Lv. 2:
Participate in 10 or more Funfest Missions.

Participation Prize:
Go to the Medal Office after collecting 50 Medals.

Pass Power MAX:
Use 100 or more Pass Powers.

Pass Power ^:
Use a Pass Power for the first time.

Pass Power ^^:
Use 10 or more Pass Powers.

Pass Power ^^^:
Use 50 or more Pass Powers.

Pedaling Legend:
Ride a Bicycle 500 times.

Pen Pal:
Write Mail and have a PokΓ©mon hold it.

Pinpoint: Easy:
Clear Area 2, 3, 4, or 5 of Black Tower/White Treehollow in four battles or less.

Pinpoint: Hard:
Clear Area 6, 7, 8, 9, or 10 of Black Tower/White Treehollow in six battles or less.

Poison-type Catcher:
Catch all Poison-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Poison-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Poison-type PokΓ©mon.

PokΓ©mon Center Fan:
Heal Pokemon at Pokemon Centers 10 times.

PokΓ©rus Discoverer:
Catch a PokΓ©mon infected with the PokΓ©rus.

Popular Movie Star:
Release ALL movies.

Psychic-type Catcher:
Catch ALL Psychic-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Psychic-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Psychic-type PokΓ©mon.

Pure Youth:
Catch N's PokΓ©mon.

Quick Clear: Easy:
Clear Area 2, 3, 4, or 5 of Black Tower/White Treehollow within 100 steps.

Quick Clear: Hard:
Clear Area 6, 7, 8, 9, or 10 of Black Tower/White Treehollow within 1,000 steps.

Rail Enthusiast:
Hear information on ALL the trains in Anville Town.

Regular Customer:
Shop a certain number of times.

Rental Champ:
Win the Rental Tournament.

Rental Master:
Win the Rental Master Tournament.

Rising Star:
Receive a good review for the first time in a PokΓ©mon Musical.

Robot Movie Master:
Complete the Everlasting Memories Series.

Rock-type Catcher:
Catch ALL Rock-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Rock-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Rock-type PokΓ©mon.

Romantic Movie Star:
Complete the Love and Battles Series.

Rookie Medalist:
Obtain Rookie Rank by collecting 50 Medals.

Ruins Raider:
Reach the deepest part of the Abyssal Ruins.

Runaway Express:
Reach a streak of 100 wins or more in the Battle Subway.

Sci Fi Movie Master:
Complete the Timegate Traveler Series.

Scored 1,000:
Score 1,000 points or more in a Funfest Mission.

Scored 100:
Score 100 points or more in a Funfest Mission.

Shop Builder:
Create 10 shops in Join Avenue.

Shop Constructor:
Create 20 shops in Join Avenue.

Shop Starter:
Create 5 shops in Join Avenue.

Signboard Savvy:
Read 15 different Trainer Tips signs.

Signboard Starter:
Read 5 different Trainer Tips signs.

Single Express:
Beat the Subway Boss on the Single Line.

Sinnoh Mightiest:
Win the Sinnoh Leaders Tournament.

Sleeping Capture:
Catch 10 or more PokΓ©mon in the Entree Forest.

Smart Shopper:
Buy 10 PokΓ© Balls at once and receive a Premier Ball.

Spin Trade Whiz:
Play Spin Trade in the Union Room a certain number of times.

Starter Cycling:
Ride a Bicycle for the first time.

Steel-type Catcher:
Catch ALL Steel-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Steel-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Steel-type PokΓ©mon.

Step-by-Step Saver:
Save game 10 times.

Subway Accelerator:
Reach a streak of 10 wins or more in the Battle Subway.

Subway Low Gear:
Try the Battle Subway for the first time.

Subway Top Gear:
Reach a streak of 50 wins or more in the Battle Subway.

Super Rich:
Spend 10,000,000 PokeDollars or more.

Super Rod Fisherman:
Reel in a PokΓ©mon 50 times.

Superb Locator:
Meet a certain number of PokΓ©mon who appear in special conditions.

Supereffective Savant:
Use super-effective moves a certain number of times.

Superstar:
Receive 10 good reviews in PokΓ©mon Musicals.

Supreme Challenger:
Obtain ALL 18 other Challenge Medals.

Sweet Dreamer:
Catch 100 or more PokΓ©mon in the Entree Forest.

Sweet Home:
Take a rest at home.

Talented Cast Member:
Participate in PokΓ©mon Musicals a certain number of times.

Television Kid:
Watch television 10 times.

Test Enthusiast:
Take 30 Battle Tests in the Battle Institute.

Test Fan:
Take 10 Battle Tests in the Battle Institute.

Test Novice:
Take the first Battle Test in the Battle Institute.

The First Passerby:
Pass by a person for the first time with Tag mode.

Top Medalist:
Obtain ALL other Medals.

Tower Junior:
Each Area 5 of Black Tower in Black City.

Tower Master:
Reach Area 10 of Black Tower in Black City.

Trash Master:
Check trash cans a certain number of times.

Treehollow Junior:
Reach Area 5 of White Treehollow in White Forest.

Treehollow Master:
Reach area 10 of White Treehollow in White Forest.

Trendsetter:
Collect all the Props used in PokΓ©mon Musicals.

Tycoon of Souvenirs:
Receive 100 or more souvenirs from visitors in Join Avenue.

UFO Movie Master:
Complete the Invaders Series.

Undefeated: Easy:
Defeat ALL Trainers in Area 2, 3, 4, or 5 of Black Tower/White Treehollow.

Undefeated: Hard:
Defeat ALL Trainers in Area 6, 7, 8, 9, or 10 of Black Tower/White Treehollow.

Unova Catcher:
Complete the Unova PokΓ©dex.

Unova Mightiest:
Win the Unova Leaders Tournament.

Vending Virtuoso:
Purchase 10 drinks from vending machines.

Veteran Guide:
Guide 50 or more customers in Join Avenue.

Wailord Watcher:
See a Wailord at the Marine Tube.

Water-type Catcher:
Catch ALL Water-type PokΓ©mon in the Unova PokΓ©dex.

Water-type Champ:
Win the PokΓ©mon League with only Water-type PokΓ©mon.

Wonder Saver:
Save game 100 times.

World's Mightiest:
Win the Champions Tournament.

Thumbs
6
Added 19 Oct 2012, ID #17637, by Sanzano
 

Pokedex Completion Awards

As in in past Pokemon games you will be rewarded for completing your Pokedex by seeing or catching Pokemon. However, in Pokemon Black 2 you are rewarded with actual in-game items as opposed to the diploma of past games.

License:
See ALL Unova Pokedex

Round Charm:
Catch ALL Unova Pokedex

Shining Charm:
Catch ALL National Pokedex

Thumbs
3
Added 23 Jul 2012, ID #17213, by Sanzano
 

Landorus Therian Forme (Press select in Box 1 slot 30)

94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
E0001C88 00000088
10D22488 C86F0000
56C0720D 79A3440D
E463B9CF DF12A4B5
C654BA9D 819E1EB8
9FFD9265 34EEF391
E270F981 076543DA
F51604FE 071688F1
E48F28E1 6950EEE6
7308477F 7629A50D
9D4A5EE9 9C77B41E
A08EB0E5 889620E2
1E771D7F D28F280D
79F9704D 2BAE26EE
AC02DB5D 28D6080A
C4F6F5C0 5B036DDB
38169A44 29C94240
3D838BDB 36BB5554
D2000000 00000000

Thumbs
1
Added 22 Mar 2013, ID #17896, by Shadowfan223
 

How to get all three starter pokemon

You first begin your new game and choose any starter Pokemon then trade it to your other ds and then delete the game and start again.Then you choose another starter Pokemon and trade to your other ds.Then you again erase the game in the game and choose the starter you haven't chose.Finally you catch two weak Pokemon and trade it to the the othergame in the other ds and trade for the other two starters and that's how you get all three starters of that game.

Thumbs
0
Added 7 Mar 2013, ID #17863, by Guest
 

Avoid Double Battles

Whenever you see two guys staring at each other and you walk in front of them, a double battle will start. If you want to avoid these, you should walk up to one guy from his/her side and talk to him. A single battle will start. Do the same with the other and thats how you avoid double battles!

Thumbs
2
Added 3 Feb 2013, ID #17820, by Guest
 

2 master balls for zekrom and kyrem

To get the second master ball you have to go to the p2 labratory.then next door is the team plasmas ship(just to let you know you have to have ZEKROM)then battle coreless and if you beat him he gives you it. Well I killed my kurem and got this on the internet negotions. Before I found out and wasted it on the legendary REGIROCK.

Thumbs
2
Added 25 Jan 2013, ID #17808, by callanboss225
 

Invisible wall

Go to mistralton city and go to route 7. Go on the risen walk. Then while on the risen walk thing bump the tree that is near the house the guy trades you his gigalith. Then try to bump the tree then walk right fast. If you don't turn fast enough then your going to fall.

The glitch is that your sprite will feel like it's bumping on invisible wall while on a risen walkway.

Thumbs
3
Added 19 Jan 2013, ID #17798, by Guest
 

Shiny Gible/Dratini

Once you beat the Black Tower/Hollow Tree, go to the 2nd town you went to in the beggining of the game. If you talk to Alder's grandson he'll give you a shiny Gible/Dratini. You get Gible for Black 2 and you get Dratini for White 2.

Thumbs
3
Added 10 Jan 2013, ID #17794, by Guest
 

How To Catch Cobalion

Get the masterball from Professor Juniper then hold on to it. Wait til you find cobalionthen use the master ball. IT WONT FAIL!!! alt

Thumbs
0
Added 31 Dec 2012, ID #17785, by nick64897
 

CATCH LATIOS!

Ever wanted to catch a blue and white dragon-psychic type Pokemon who is a brother to Latias? NOW YOU CAN WITH THE HELP WITH THE NATIONAL DEX!

After beating the 4 and grabbing the National Dex, go to the DreamYard (remember it from Pokemon Black?) and climb the top of the ruins. There that blue and white dragon-psychic type Pokemon who is a sister to Latias... Oops! Did I say SISTER? I mean brother. Talk to him to hear him cry (we didn't mean to upset you, Latios) and the battle starts. Weaken him with dark and ice type moves (No ground type. That kind doesn't effect him.) and lull him off to sleep with Hypnosis. Keep throwing some Ultra Balls until he is caught.

Happy Training!

Thumbs
7
Added 1 Nov 2012, ID #17668, by Guest
 

DeSmuMe is the answer to all codes

Ok in DeSmuMe theirs a window that tales you all the codes in the game in cloding Pokemon modefire wer you don't need that all pokeball thing

All so in DeSmuMe thers no problam playing at all with a black screen it plays the game fine no code needed fore that.

And the codes are all in
Emulation->Cheats->List
It opens the window where you put all the codes,there's a batten there that's written
"Cheats base".
And all the codes off the game is ther with dittels it talls you wen theres a risk and all you.
The Pokemon code is at the bottom off the list.

This is some of the code fore pokemon white I got from there I haven't wrote all of them.

Hold Select before Encounter
Bulbasaur:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000001
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Ivysaur:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000002
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Venusaur:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000003
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Charmander:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000004
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Charmeleon:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000005
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Charizard:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000006
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Squitle:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000007
DC000000 00000004
D2000000 00000000

Wartortle:
94000130 FFFB0000
B2000024 00000000
C0000000 0000002F
00036B04 00000008
DC000000 00000004
D2000000 00000000

I hope this helps,

Thumbs
0
Added 27 Sep 2012, ID #17586, by Ray johnson67
 

How To Change Landorus' Form

If you use the Key Item Reflection Mirror on Landorus, it will change it's form. It has Two Forms: Therian Form and Incarnate Form.

Thumbs
8
Added 21 Aug 2012, ID #17343, by Warrior13
 

How To Change Thundurus' Form

If you use the Key Item Reflection Mirror on Thundurus, it will change it's form. It can only change into it's Therian Form or it's Incarnate Form.

Thumbs
0
Added 21 Aug 2012, ID #17341, by Warrior13
 
Jump to page  Page 1 of 212»
 

supercheats.com